Team Jovijn

Jovijn, waar staat dat voor? Een veelgestelde vraag die we graag uitleggen. Jovijn is afgeleid van Jupiter. De planeet Jupiter past qua betekenis exact bij wie we zijn. Jupiter staat voor het vertrouwen in het leven, voor je idealen en waarden en voor het zoeken naar en het vinden van je persoonlijke levenszin. Daarnaast staat Jupiter onder andere voor genereus, trouw, inspirerend, enthousiast, welwillend en eervol.

Sake

Sake

Net als Annelies heeft Sake zijn theoretische opleiding tot Accountant-Administratieconsulent afgerond. Daarnaast heeft Sake veel werkervaring opgedaan binnen accountantskantoren en heeft hij hier met veel passie een flinke klantenportefeuille bediend. Omdat de drang om zelf te gaan ondernemen te groot werd, is hij per 1 februari 2016 trotse mede-eigenaar van Jovijn geworden. Sake gaat voor klanten door het vuur. Omdat hij zo recht door zee en betrokken is, is hij dé relatiebeheerder die ondernemers verder kan helpen.

06-46 288 210
sake@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn  
José

José

José is per 1 juni 2016 in dienst en is dé administratieve topper binnen Jovijn. Ook José heeft vele jaren ervaring binnen de accountancy. Doordat ze ontzettend nauwkeurig en efficiënt werkt, kan Jovijn nu al niet meer zonder haar. Daarnaast is ze erg flexibel waardoor ze in de drukkere maanden meer ondersteuning kan bieden of bij klanten een administratieve medewerker tijdens een vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof kan vervangen.

06-13 864 322
jose@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn  
Annelies

Annelies

Als oprichter van Jovijn heeft Annelies haar passie waar kunnen maken. Na afronding van de opleiding Accountant-Administratieconsulent en jarenlange werkervaring binnen accountantskantoren heeft ze in 2014 gekozen zelf het ondernemerschap op te zoeken. Toch heeft Annelies besloten om per 1 januari 2018 in dienst te treden bij één van onze klanten. Persoonlijke groei en nieuwe uitdagingen stonden bij deze keuze centraal. Gelukkig is Annelies op strategisch vlak nog nauw betrokken en kunnen we nog vaak gebruik maken van haar talenten!

 06-28 596 784
 annelies@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn  
Annelieke

Manfred

Per 1 november 2017 is Manfred onderdeel van Jovijn. Met veel werkervaring op accountantskantoren is hij meerdere malen uitgeroepen tot wereldkampioen jaarrekeningen samenstellen en fiscale aangiften opstellen. Net zoals Annelieke heeft Manfred veel ervaring met verschillende boekhoudpakketten zoals Exact Online, Exact Globe, Unit 4, Snelstart en Accountview. Daarnaast is Manfred binnen Jovijn verantwoordelijk voor het maandelijkse flippertoernooi.

 06-19 656 470
 manfred@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn  
Willem

Willem

Wil je succesvol ondernemen en altijd inzicht hebben in het reilen en zeilen van je onderneming? Dan ben je bij Willem op het perfecte adres! Willem is één van onze relatiebeheerders en gaat, zoals we met alle klanten doen, elk kwartaal of zelfs elke maand met zijn klanten aan tafel. Tijdens deze meetings neemt hij de cijfers door, stelt mee prognoses op en biedt ondersteuning in alle andere financiële zaken. Willem heeft flink geoefend en staat eerste op de flipperranglijst. Denk jij het beter te kunnen? Daag hem dan snel uit!

06-54 953 023
willem@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn  
Annelieke

Annelieke

Jovijn maakt regelmatig voor interim opdrachten gebruik van de ervaring van Annelieke. Annelieke heeft na het afronden van haar HBO Bedrijfseconomie veel ervaring opgedaan binnen accountantskantoren. Door deze ervaring is ze bekend met vele boekhoudpakketten, waardoor zij multi-inzetbaar is. Daarnaast is zij bekend met het opstellen van maandrapportages, fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen. Doordat zij net als José enorm flexibel is kan tijdens vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof een beroep worden gedaan op haar vaardigheden.

 06-11 397 846
 annelieke@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn  
Miguel

Miguel

Bewaking van persoonlijke gegevens is voor een kantoor als Jovijn essentieel en heeft daarom de allerhoogste prioriteit. Miguel is universitair afgestudeerd op Information Management en heeft hierin veel ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven. Hij is dan ook verantwoordelijk voor de automatisering binnen Jovijn en ondersteunt daarnaast met andere software-vraagstukken.

06-54 315 280
miguel@jovijn.nl


Bezoek LinkedIn